ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ

Η «ΜΕΛΑΣ – ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΙΑΣ ΓΗΣ» διαθέτει μονάδα παραγωγής ελαιολάδου με ελαιοτριβείο

ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Η «ΜΕΛΑΣ – ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΙΑΣ ΓΗΣ» κατέχει 6 (έξι) ιδιόκτητους βιολογικούς ελαιώνες, εντός της κτηματικής περιφερείας του Λυγουριού

ΚΑΘΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η «ΜΕΛΑΣ – ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΙΑΣ ΓΗΣ» είναι μια οριζόντια και κάθετη μονάδα παραγωγής και συσκευασίας βιολογικού ελαιολάδου.

Depositphotos_5896747_original.png

ΜΕΛΑΣ – ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΙΑΣ ΓΗΣ

Η «ΜΕΛΑΣ – ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΙΑΣ ΓΗΣ» είναι μία εξωστρεφής οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής και τυποποίησης έξτρα παρθένου ελαιολάδου με έδρα το Λυγουριό, δίπλα στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Πιστοποιημένη με το σύστημα διασφάλισης της ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων ISO 22000:2018 (TÜV AUSTRIA) η επιχείρηση εiναι μία State – of – Art καθετοποιημένη μονάδα η οποία διαθέτει:

 • ιδιόκτητους βιολογικούς ελαιώνες 30 στρεμμάτων
 • ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής και αποθηκευτικούς χώρους
 • ελαιοτριβείο (2) δύο γραμμών παραγωγής
 • μονάδα τυποποίησης
 • στέγαστρα αποθήκευσης ελαιοκάρπου, σιλό φύλλων και σιλό ελαιοπυρήνα.
 • πιστοποιημένη μονάδα παραγωγής Βιολογικού Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου (ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.)
 • πιστοποιημένη μονάδα παραγωγής του Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιολάδου Λυγουριό Αργολίδας (AGROCERT) .
 • πιστοποιημένη μονάδα παραγωγής Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου Ολοκληρωμένης Γεωργίας και δίχως ίχνος καρβονικού αποτυπώματος στο περιβάλλον (AGROCERT)
 • διεθνώς αναγνωρισμένα εξαιρετικής ποιότητας επώνυμα ελαιόλαδα με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα από το έτος 1992
7 Μelas SITE element 4

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Η εταιρεία πρωτοπορεί προσφέροντας πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα περιποίησης με βάση το Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο «ΜΕΛΑΣ».

7 Μelas SITE element 5

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ANASTASIA BIO CARE

Μοναδική συλλογή Πιστοποιημένων Βιολογικών καλλυντικών κορυφαίας ποιότητας.

Depositphotos_5896747_original.png

ANASTASIA BIO-CARE

Η «ΜΕΛΑΣ - ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΙΑΣ ΓΗΣ» παρουσιάζει για πρώτη φορά στην αγορά πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα περιποίησης προσώπου & σώματος βασισμένα στο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο «ΜΕΛΑΣ».

Το ελαιόλαδο είναι ένα πολύτιμο αγαθό για την υγεία του δέρματος εξ αιτίας της σύνθεσής του.

Ο Όμηρος το είχε χαρακτηρίσει ως το «υγρό χρυσάφι».

Πράγματι, το ελαιόλαδο είναι μία αληθινά φυσική πηγή ομορφιάς και ζωής.

Η συνεργασία με το πιστοποιημένο εργαστήριο της Cavallier cosmetics LTD-VIRGO TERRA (ειδική πάνω στην παραγωγή φυσικών προϊόντων για την προσωπική φροντίδα με σεβασμό στο περιβάλλον) δημιούργησε την νέα σειρά «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ» για την περιποίηση και προστασία του δέρματος απαλλαγμένη από χημικά υλικά, βασισμένη σε διεθνή πρότυπα και αρχές.

Όλα τα προϊόντα για την προσωπική φροντίδα και περιποίηση της βιολογικής σειράς «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ» περιέχουν εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής γεωργίας σε μέγιστο βαθμό ώστε να προσφέρουν όλα τα πολύτιμα και δραστικά συστατικά του ελαιόλαδου στο δέρμα.

 • Είναι οικολογικά και δεν περιέχουν χημικά συστατικά.
 • Δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Αποστολή

Αποστολή μας η προσφορά αγνών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας με σκοπό την κάλυψη της ανάγκης των σύγχρονων καταναλωτών για υγεία και ευεξία. Προϊόντα μοναδικά σε γεύση και ποιότητα που να ικανοποιούν τις προσδοκίες και των πλέον απαιτητικών πελατών.

Όραμά

Όραμά μας, η εδραίωση της «ΜΕΛΑΣ – ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΙΑΣ ΓΗΣ» στη διεθνή αγορά ως μια πρότυπη, πράσινη ελληνική επιχείρηση ολοκληρωμένης διαχείρισης του Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου και Βιολογικών προϊόντων με βάση το ελαιόλαδο.